Nyt fra Kvistgård i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kvistgård er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Helsinge

Fra en bil, som stod på Engerødvej, er der mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 08.50 stjålet en motorsav, en hækkeklipper samt to batterier. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Cyklist ramt af bil, Kgs. Lyngby

En 22-årig mandlig cyklist fra Kgs. Lyngby blev onsdag klokken 09.47 ramt af en venstresvingende 25-årig mandlig bilist, da de begge kom kørende i krydset Lundtoftevej/Sorgenfrigårdsvej. Den 22-årige blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Kørte uden kørekort, Snekkersten

Onsdag formiddag klokken 11.11 blev en 37-årig mand fra Kvistgård standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

 

Sidespejl ødelagt. Espergærde

Mellem tirsdag aften klokken 19.00 og onsdag morgen klokken 10.30 har en ukendt gerningsmand ødelagt et sidespejl på en bil, som stod på Strandvejen.

 

Gasflaske stjålet, Helsinge

En gasflaske er mellem klokken 07.00 og 17.00 onsdag blevet stjålet fra en have i Ammendrup Park.

 

Taget for butikstyveri, Hillerød

To udenlandske mænd på henholdsvis 19 og 22 år blev klokken 13 onsdag eftermiddag taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Mændene blev efterfølgende sigtet for forholdet.

 

Fik inddraget sit kørekort, Fredensborg

En 84-årig mand fra Slangerup fik onsdag eftermiddag omkring klokken 14.40 inddraget sit kørekort på grund af manglende kørefærdighed. Manden var blevet observeret kørende ad Nødebovej, hvor han slingrede mellem sin egen og den modsatrettede kørebane og gentagne gange var ved at køre ind i andre bilister.

 

Beruset mand kom i detentionen, Nivå

En 55-årig mand med ukendt adresse var så beruset, at en patrulje, som klokken 16.12 traf ham ved Nivå Center, vurderede, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev derfor taget med på politigården og sat i detentionen. Han blev løsladt igen klokken 22.37.

 

Kørte bil i frakendelsestiden, Allerød

Onsdag klokken 16.40 blev en 21-årig mand standset i rundkørslen Kongevejen/Kirkeltevej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt førerretten.

 

Brand i cykelkælder, Helsingør

Onsdag aften klokken 18.16 opstod der brand i en cykelkælder på Chr Rasmussensvej. Ejendommens beboere blev evakueret. Ingen personer kom til skade ved branden, men nogle enkelte kunne ikke vende tilbage til deres lejligheder på grund af skader efter branden og slukningsarbejdet. Branden opstod med stor sandsynlighed ved antændelse af en scooter, og sagen skal nu efterforskes nærmere.

 

Ild i bord-bænke-sæt, Hillerød

Klokken 23.14 kom en anmeldelse om, at der var ild i et bord-bænke-sæt under et halvtag på Grønnevang Skole. Brandvæsenet slukkede ilden og sagen skal nu undersøges nærmere.

 

Mistænkelig mand bankede på, Skodsborg

En 89-årig mand fra Skodsborg ringede klokken 00.48 og fortalte, at en mand stod udenfor og bankede på hans dør, hvilket gjorde den 89-årige særdeles utryg. En patrulje kørte ud til den 89-åriges adresse på Skodsborg Strandvej, men da den ankom, var der ingen personer at se på stedet.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 03.32 blev en 22-åirg mand fra Helsingør anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen i forbindelse med, at han havde opført sig truede overfor to personer, da de var på vej hjem fra Retro i Bjergegade.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi