Nyt fra Kvistgård i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kvistgård er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cykel stjålet fra skur, Holte

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 06.50 er en racercykel blevet stjålet fra et skur på Borg. Schneiders Vej. Tyven har brudt hængelåsen til skuret op.

 

Tyveri fra bil, Kokkedal

Fra en bil, som stod i Blomsterager, er der mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.00 stjålet diverse tøj samt noget dyrefoder. Tyven har brudt bilens ene dør op for at skaffe sig adgang til tingene.

 

Borger standsede spritbilist, Kvistgård

En årvågen borger sørgede klokken 10.46 for at bringe en 56-årig kvindelig bilist til standsning på Helsingørmotorvejen, hvor hun havde slingret voldsomt. Borgeren kontaktede herefter politiet og holdt øje med kvinden, indtil en patrulje nåede frem. Ved den efterfølgende alkometertest af kvinden viste det sig, at hendes promille var over to. Hun blev derfor sigtet for spirituskørsel i henhold til reglerne for vanvidskørsel, ligesom hendes bil blev beslaglagt. Kvinden blev kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kiggede ind af folks vinduer, Kgs. Lyngby

En 41-årig mand blev ved 14-tiden formanet om, at man ikke måtte gå rundt og kigge ind i andre folks boliger. Manden blev truffet af en patrulje, som var blevet sendt til Durosvej efter flere anmeldelser om, at beboere i området følte sig generet og utrygge af mandens vindueskiggeri.

 

Stjal parfumer, Kgs. Lyngby

En 26-årig kvinde og en 28-årig mand, begge fra Valby, blev klokken 16.04 anmeldt for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet parfumer. De blev sigtet for tyveriet.

 

Kørte bil i frakendelsestiden, Fredensborg

Klokken 16.15 blev en 29-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Nødebovej. Her blev han sigtet for at køre bil i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 33-årig mand fra Ålsgårde blev klokken 16.22 standset, da han kom kørende ad Skindersøvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

 

Brand i bageri, Virum

Klokken 17.46 kom en anmeldelse om, at der var brand i et bageri på Sorgenfri Torv. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det vidste sig, at der var gået ild i en ovn i forbindelse med bagning af noget brød. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Rev valgplakater ned, Nivå

En mand iført mørkt tøj rev klokken 18.27 nogle valgplakater, som hang ved biblioteket i Nivå Center ned, inden han forsvandt fra stedet i retning mod stationen. En patrulje ledte efter manden i området, dog uden held.

 

Skabte uro og uorden, Charlottenlund

En mand skabte omkring klokken 21 uro og uorden ved at gå rundt på Traverbanevej og råbe ad forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at finde manden, men han var ikke længere i området.

 

Havde hash på sig, Kokkedal

Klokken 21.19 blev en 23-årig mand fra Hørsholm truffet af en patrulje på Egedalsvænge. Her viste det sig, at manden var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi