EMBACOLLAGE SØGER engageret Online medarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en selvstændig og kreativ medarbejder, der kan udvikle og sætte sit præg på vores salgskanaler. Vi har forrygende travlt i vores designteam og søger til en nyoprettet stilling en dygtig medarbejder med talent og interesse for trends, farver og mønstre. Du skal kommunikere vores budskab på vores salgskanaler.

Primære arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for layout og drift af vores hjemmeside.
  • Fotografering og billedebehandling til vores hjemmeside og SoMe.
  • SoMe markedsføring, herunder opslag på Instagram / LinkedIn samt udarbejdelse af nyhedsmails.

Om dig

  • Du har erfaring med fotografering og mestre Adobe Photoshop.
  • Du har erfaring med at arbejde i DynamicWeb.
  • Du har erfaring med nyhedsmail, gerne MailChimp.

Du har viden om og erfaring med email marketing og sociale medier. Du har erfaring med at udarbejde, skrive tekster og er god til både kreative formuleringer og grammatik.

Du prioriterer godt samarbejde og du arbejder struktureret og selvstændigt. Du sætter baren højt og har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du er idérig, detaljeorienteret og god til at håndtere kombinationen af kreativitet og planlægning. Du er selvkørende, struktureret og har et godt overblik.

Du har muligvis også erfaring med den mere tekniske del af annonceopsætningen i Facebook Ads og forskellige email marketing-platforme. Det er dog ikke et krav, men kun et plus.

Embacollage er en international virksomhed i højt tempo, og derfor er det vigtigt, at du trives i et travlt miljø, kan holde fokus og arbejde med deadlines. Det er vigtigt at du kan begå dig på flydende engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Du tilbydes et spændende job, på vores kontor i Kvistgård, med mulighed for at udvikle dig og arbejde med kreative processer i et dynamisk miljø med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativ.

Du får en stor kontaktflade til vores mange alsidige kunder i hele Europa, samt vores leverandører i både Europa og Asien.

Stillingen

En fuldtidsstilling med en forventet arbejdsuge på 37 timer, dog vil der i perioder kunne forekomme overarbejde. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til direktør Jørn Vestergaard på telefon 49 17 40 40 eller jv@embacollage.dk 

Er du interesseret i stillingen, bedes du fremsende din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. Ansøgningen sendes via knappen "Ansøg dette job."

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

Embacollage A / S markedsfører eksklusive emballage produkter til store dele af det Europæiske marked. Vores produktportefølje består af et bredt standardsortiment samt specielt fremstillede emballageløsninger til vores kunder. Vi udstiller på relevante messer inden for brugskunst og mode. Embacollage A / S beskæftiger i dag 59 medarbejdere og har samhandel med førende modevirksomheder i Danmark samt flere internationale brands.

Se mere på www.embacollage.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=de7d5f4c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EMBACOLLAGE A/S, Bøgeskovvej, 3490 Kvistgård

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029393

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet